Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​Пластикові стакани з купольною кришкою для пікніка та бізнесу

Одноразовий пластиковий посуд користується величезною популярністю у багатьох сферах – для пікніка, для фудкортів, літніх кафе та кав'ярень, домашніх вечірок та виїзних заходів.

Особливо затребувані сьогодні купольні склянки з кришкою, які підходять для:

  • різних коктейлів;
  • чаю та кави;
  • лимонадів та інших прохолодних напоїв;
  • салатів із фруктів та ягід;
  • десертів - тірамісу, морозива.

Стакани з купольною кришкою не тільки безпечні та екологічні, але й мають привабливий зовнішній вигляд. З їхньою допомогою можна вигідно підкреслити зовнішній вигляд страви або напою під час презентації. Зручна кришка, в яку вставляється трубочка, дозволяє насолоджуватися улюбленим коктейлем у будь-якому місці, не хвилюючись у тому, що всередину тари потрапить сміття чи рідина розіллється. 

Купольний стакан виготовляється з харчових матеріалів. При контакті з рідиною вони не виділяють токсини та повністю безпечні для здоров'я. Крім того, такий посуд неможливо розбити, тому він чудово підійде для дитячих свят, де важливу роль відіграє не лише естетичне оформлення, а й безпека. 

Пластикові стакани: види виробів 

У каталозі компанії «Оптіпак» ви знайдете одноразовий посуд оптом різних видів – все залежить від мети застосування. на сьогодні існує дві основні категорії такої тари:

  • Пластикові стакани з купольною кришкою та отвором, які використовуються для подачі напоїв. У невеликий проріз на кришці вставляється соломинка або барна ложка. 
  • Пластикові стакани з купольною кришкою без отвору зазвичай застосовують для продажу продуктів харчування. На відміну від тарілок із пластику, стаканчики стійкіші, а кришка не дає їжі обвітрюватися. З їх допомогою можна подавати гарніри, десерти, салати та супи. 

Тару легко перевозити та використовувати, адже вона досить компактна і має малу вагу. Крім того, стаканчики зроблені з міцного матеріалу, який не піддається впливу вологи. 

Які ж переваги використання пластикових стаканів з купольною кришкою?

Купольні стакани мають високий попит не просто так. Така популярність обумовлена безліччю переваг цих виробів:

  • Комфортне використання. Швидкий ритм сучасного життя часто не дає можливості розслабитись, сидячи за столиком у кав'ярні. Відмінним варіантом стане покупка напою на винос, а випити його можна будь-якої миті, не турбуючись про те, що вміст проллється при їзді на авто або ходьбі. 
  • Висока міцність дозволяє надійно фіксувати стаканчики у руці або на спеціальній підставці. Такий посуд неможливо випадково розбити або пошкодити, на ньому не з'являються сколи та тріщини. 
  • Презентабельний зовнішній вигляд. Тара із пластику виглядає свіжо та сучасно. Крім того, у нас ви можете замовити індивідуальний дизайн та нанести на склянку чи кришку логотип вашого бізнесу, щоб виділитись серед конкурентів. 

Таким чином, покупка пластикових стаканчиків – це універсальне рішення як для бізнесу, так і для організації будь-якого заходу. 

Стакани з купольною кришкою від виробника

У компанії Optipak представлений широкий асортимент стаканів під купольну кришку. У них ви можете придбати вироби від виробника за найвигіднішою ціною, не сплачуючи за послуги посередників. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ