Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Почався процес виходу членів Соціалістичної партії з її лав

Одним з наслідків подій у Верховній Раді України став процес виходу членів Соціалістичної партії з її лав. Процес відбувається по всій Україні, зокрема на Львівщині ініціатором цього стали керівники Львівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Антикримінальний вибір» Юлія Лукіна та Василь Маніта – повідомили «Гал-info» в ГО  «Антикримінальний вибір».
„Вони написали заяви про вихід з партії та здали партійні квитки. За їхнім твердженням найближчим часом до цього долучаться рядові соціалісти Львівщини, чия громадянська позиція не збігається з курсом партії. Адже замість того, щоби захищати соціальні інтереси своїх виборців в зв’язку з подорожчанням комунальних послуг, відбувається продовження політики подвійних стандартів, процвітання корупції і байдужість до долі простого українця. Продовжуються „дикі танці” біля владного „корита” за участю керівництва Соціалістичної партії”, - зазначають у ГО „Антикримінальний вибір”.
Нагадаємо, 6-7 липня 2006 року лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз порушив умови національно-демократичної коаліції у ВРУ та підписав угоду з представниками Партії регіонів та КПУ про створення так званої антикризової коаліції, у результаті чого його було обрано головою Верховної Ради України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ