Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Показовий кейс "прикрого самогубства" рекламної агенції TABASCO

Напередодні співзасновник рекламного агентства TABASCO "наїхав" на Лісового і влип у мовний скандал.

Скандал через висловлювання викладачки Державного податкового університету Любові Воробйової продовжується, а тепер дісталося міністру освіти та науки Оксену Лісовому, який заступився за студентів.

Його висловлювання про роль української мови у сфері освіти не сподобалося співзасновнику креативної компанії TABASCO Олександру Смирнову, який звинуватив Лісового у "мовних маніпуляціях", а також образив один із найбільших українських вишів.

"Ймовірно, замість того, щоб займатися освітою та наукою, боротися з корупцією, пан Оксен створюватиме патріотичного громадянина за допомогою мовних маніпуляцій, стежитиме, як Києво-дебілянська академія, якою мовою люди розмовляють на перервах", — написав він.

Багато українців такого випаду не оцінили і звинуватили Смирнова в ненависті до всього українського. Крім того, користувачі мережі зазначили, що бізнесмен таким чином занапастив свій бізнес та свою персональну кар’єру.

На Facebook-сторінці TABASCO поспішили вибачитись і заявили, що не поділяють позицію одного зі своїх акціонерів.

"Нам прикро, що особиста позиція одного з акціонерів агенції викликала обурення багатьох людей. Наголошуємо, що ця позиція була розміщена на особистій сторінці Олександра Смірнова та є його субʼєктивною позицією. Агенція не несе відповідальності за особисту думку цієї людини, висловлену не від імені агенції. Команда агенції не розділяє висловлену точку зору. Агенція підтримує становлення української мови, як невідʼємного атрибута української Незалежності.  

Просимо пам'ятати, що всі ми — українці, і незважаючи на найжорстокіші суперечки, маємо одного спільного ворога — росію. Агенція з першого дня війни підтримує низку волонтерських проєктів, які мають одну спільну мету — перемогу України", - зазначили в агенції.

Однак, українофобські висловлювання Олександра Смирнова не припинились. На своїй Facebook-сторінці Смирнов продовжує насміхатись та перепощувати дописи, які знущаються з української мови.

Серед компацій, які співпрацюють з даним рекламним агентством є такі відомі бренди, як  Алло, Hyundai Ukraine, Henkel Ukraine Head Office, Наша Ряба, Національний банк України, Kernel, Оболонь, Teva Ukraine.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ