Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція відкрила провадження за фактом неналежного очищення озера в Снопківському парку

Як повідомили в пресслужбі Поліції Львівщини, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом неналежного проведення робіт з очищення озера в Снопківському парку.

Як зазначено в повідомлені, поліцейські проводять розслідування щодо забруднення озера у Львові.

30 грудня 2022 року, під час моніторингу соціальних мереж, поліцейські виявили інформацію щодо неналежного проведення робіт з очищення озера в Снопківському парку у Львові.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 19 грудня, керівниця управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради Олександра Сладкова прозвітувала про проведення очистки двох озер в Снопківському парку.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ