Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Польські фермери розблокували один із пунктів пропуску на кордоні з Україною, – ДПСУ

Напрямок розблокували тимчасово, польські фермери повернуться туди протягом декількох днів.

Станом на ранок 10 березня на кордоні з Польщею заблоковано п’ять напрямків. Польські фермери, як і анонсувалось, тимчасово припинили блокувати пункту пропуску "Краківець". Як зазначає УНІАН, про це в ефірі телемарафону повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

"Польські фермери продовжують блокувати рух. Станом на зараз – на п’яти напрямках. До цього, як відомо, було шість. В ніч з 8 на 9 березня вони припинили свої дії у напрямку руху пункту пропуску "Краківець". Це, власне, тимчасово. Вони зазначили, що свої дії поновлять десь 13 числа. Такі інформацію ми маємо від польських колег",– розповів речник ДПСУ.

За його словами, хоча Краківець розблоковано і рух відбувається інтенсивний, але там продовжує залишатися черга з вантажівок на території Польщі в очікуванні перетину кордону у бік нашої держави. Це десь близько 600 вантажівок.

На решті п’яти напрямках, де продовжується блокування, приблизно 1700 вантажних транспортних засобів сукупно стоять у чергах для перетину кордону. Загалом польські фермери пропускають певну кількість вантажівок у бік України. Повністю заблоковано проїзд вантажних транспортних засобів у двох напрямках в бік Польщі – "Ягодин" та "Шегині", додав Демченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ