Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Полторак їде на зустріч з главою Пентагону

Міністр оборони Степан Полторак 24-25 вересня здійснить візит до США.

Про це на брифінгу в четвер заявив заступник міністра оборони з питань європейської інтеграції Ігор Долгов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Міністр оборони уповноважив мене сьогодні офіційно заявити представникам преси про те, що 24-25 вересня відбудеться робочий візит міністра оборони України до США", - зазначив Долгов.

Він висловив сподівання, що цей візит стане наступним кроком в подальшому розширенні американської матеріально-технічної допомоги, зазначивши, що візит свідчить про велику увагу США до розвитку стратегічного партнерства з Україною.

За його словами, програмою передбачена зустріч міністрів оборони двох країн, переговори Полторака із заступником державного секретаря США, виступ українського міністра на відкритті міжнародного заходу на підтримку України в приміщенні конгресу США, візит до військово-медичного центру неподалік Вашингтона, де проходять лікування українські військовослужбовці.

"Головна мета візиту - це вироблення подальших кроків зі стратегічного партнерства між Україною та США та визначення конкретних напрямів допомоги для ЗСУ і МОУ на наступний період", - підкреслив Долгов.

Він зауважив, що американська допомога, особливо на початковому етапі російської агресії, зіграла важливу роль у протистоянні ворогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ