Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 120 тис. земельних ділянок зареєстрували кадастрові реєстратори Львівщини

Упродовж 2020 року державні кадастрові реєстратори Головного управління Держгеокадастру у Львівській області зареєстрували 121 087 земельних ділянок в Національній кадастровій системі. Майже всі заяви надійшли за допомогою онлайн-сервісів Держгеокадастру.

Загалом з початку цього року до Головного управління Держгеокадастру у Львівській області надійшло понад 123 тис. (123 186) заяв про надання адмінпослуг з питань ведення Державного земельного кадастру. Фахівці опрацювали понад 121 тис. (121 087) заяв, або 98,3 % від їх загальної кількості. Також внесено 69 відомостей про землі в межах територій адміністративно-територіальних одиниць.

Окрім цього однією з найпопулярніших послуг залишається видача витягів із Державного земельного кадастру. Загалом на Львівщині від початку року опрацьовано понад 57 тис. заяв про видачу таких документів.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ