Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Понад 3 млн. грн. акцизного податку надійшло до місцевого бюджету від платників Жовківського району Львівщини

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі ДФС у Жовківському районі, понад 3 млн. грн. акцизного податку надійшло до місцевого бюджету від платників Жовківського району Львівщини.

У січні  2016 року платники податків ДПІ у Жовківському районі ГУ ДФС у Львівській області, які виготовляють або реалізовують підакцизну продукцію, перерахували до місцевого бюджету 3,1 млн  грн. акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів. Січневі надходження  становлять 101,8 % доведеного завдання.

Жовківські податківці нагадують: Платники акцизного податку з роздрібної торгівлі алкоголем та пивом, тютюном та тютюновими виробами, а також паливом сплачують цей податок до місцевих бюджетів, на яких розташовані пункти продажу підакцизних товарів, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку подання декларації. Податковим кодексом передбачено ставку акцизного податку 5%. Звітним податковим періодом для роздрібного продажу акцизу є календарний місяць (не пізніше 20 числа).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ