Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Поява контрольної комісії спричинена грою окремих депутатів для захисту своїх інтересів – екс-голова Львівської облради

В стінах Львівської обласної ради окремими депутатами і групами затіяна гра, яка дивує. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив заступник голови Львівської облради Микола Горинь, коментуючи створення тимчасової контрольної комісії щодо перевірки роботи голови Львівської обласної ради.
«Замість того, аби показати серйозну роботу, Львівська облрада у багатьох питаннях стає перепоною для їхнього вирішення, гальмуючи розвиток підприємництва та бізнесу у області», – зазначає Горинь, кажучи, що потреба в комісії відпаде, якщо деяким депутатам «пересвербить»
Водночас, як повідомив Горинь, для розмов про ймовірну відставку Сеника немає підстав. «Щоби ініціювати відставку голови ЛОР необхідна одностайність депутатського корпусу, а це 80 голосів, – каже Горинь. – Але яка причина відставки – те що керівництво облради організовує роботу депутатів, чітко дотримуючись регламенту?».
Тому, таку ситуацію заступник голови ЛОР пояснює лише тим, що окремі депутати переслідуючи окремі інтереси починають гру у Львівській облраді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ