Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Працівників навчальних закладів Перемишлянського району призначатимуть тільки на конкурсній основі

Працівників навчальних закладів Перемишлянського району призначатимуть лише на конкурсній основі. Про це повідомив кореспондент „Гал-іnfо” у Перемишлянському районі. За розпорядженням голови РДА Олега Паски згідно з цим порядком призначатимуться керівники усіх навчальних та позашкільних закладів, методисти відділу освіти і педагогічні працівники навчальних закладів району.
„Таке нововведення зробить призначення на ту чи іншу посаду прозорим і, що найважливіше, у закладах освіти працюватимуть справді фахові люди, які пройшли конкурс і продемонстрували усі свої навики», - наголосив у коментарі голова Перемишлянської РДА Олег Паска.
Серед вимог, які вказані у підборі охочих зайняти вакантну посаду освітянина, зокрема є:  «До участі у  конкурсі не допускаються особи, які визнані в установленому порядку недієздатними та які мають судимість, що є несумісним із зайняттям відповідної посади та в інших випадках, установлених законами».
Для проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад розпорядженням голови райдержадміністрації  утворюється конкурсна комісія у складі голови, секретаря та членів комісії, яка й приймає рішення про проведення конкурсу на підставі письмового повідомлення керівника відділу освіти про вакансію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ