Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Працівники КРТ вимагали від нардепа Деньковича залишити їх підприємство у спокої

Учора, 23 лютого, близько півтисячі працівників «Корпорації «Колійні ремонтні технології» провели акцію протесту біля булинку (с.Зимна Вода біля Львова) народного депутата Івана Деньковича, відомого своїми неодноразовими заявами щодо підприємства. Про це повідомила прес-служба «Корпорації Колійні ремонтні технології».

Зокрема, у повідомленні сказано: "Пікетувальники вимагали припинити висувати неправдиві звинувачення та  чинити тиск на «Колійні ремонтні технології», оскільки така діяльність народного депутата загрожує діловій репутації підприємства. Оскільки сам народний депутат не вийшов до пікетувальників, вони залишили для нього відкритий лист з підписами працівників підприємства, у якому розмістили усі вимоги до нього.

Зокрема, в зверненні  йдеться: «Весь трудовий колектив «Корпорації «Колійні ремонтні технології» стурбований тиском, який Ви здійснюєте на наше підприємство. Неправдиві звинувачення з Вашого боку не лише заважають нам нормально працювати, а й викликають постійні перевірки з боку контролюючих органів».

Подаємо відкритий лист трудового колективу ТзОВ «Корпорація колійні ремонтні технології» до народного депутата Івана Деньковича: «Наприкінці 2011 року ми довідалися від своїх колег  і близьких про Ваш виступ на одному з львівських телеканалів. У ньому йшлося  про те, що нібито підприємство на якому ми працюємо  займається не виробництвом, а надуманими зловживаннями. 
31 січня 2012 року Ви знову вдалися до відвертої брехні і перекручувань  інформації про наше підприємство та необґрунтованих  звинувачень нашого керівництва.
Ми  добре пам’ятаємо схожі за змістом і нічим не  підтверджені Ваші заяви більше року тому.

Весь трудовий колектив «Корпорації «Колійні ремонтні технології» стурбований тиском, який Ви здійснюєте на наше підприємство . Неправдиві звинувачення з Вашого боку не лише заважають нам нормально працювати, а й викликають його постійні перевірки з боку контролюючих органів.

Перевіряючі не беруть до уваги те, що наше підприємство є одним із небагатьох працюючих на  Львівщині, де вчасно і в повному обсязі виплачуються заробітні плати. 
Подальший тиск на «Колійні ремонтні технології»  з Вашого боку може призвести до того, що воно або буде витіснено з ринку або не буде замовлення на нашу продукцію. Ми, сотні працівників, залишимося без роботи, а наші сім’ї  без шматка хліба. Переконливо просимо Вас припинити висувати неправдиві звинувачення та  чинити тиск на «Колійні ремонтні технології». В іншому випадку, колектив нашого підприємства буде змушений вдатися до масових акцій протесту.

Члени колективу ТзОВ «Корпорація «Колійні ремонтні технології».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ