Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Представниця Львівщини юна борчиня Оксана Чудик отримала цінний подарунок від НОК України

Цими днями на головній Олімпійській базі країни в Конча-Заспі відбулося вшанування чемпіонів та призерів ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор 2018 року.
За успішний виступ в аргентинському Буенос-Айресі медалісти ЮОІ та їхні особисті тренери отримали з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки подарунки від Олімпійського комітету та офіційного спонсора НОК компанії «Самсунг Електронікс Україна» - сучасні гаджети. Серед відзначених - і срібна призерка ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор-2018, представниця Миколаївського району Львівщини, нині студентка 1 курсу Львівського училища фізичної культури Оксана Чудик (тренер Олександр Раковський).
Зауважимо, що окрім отримання сучасних гаджетів чемпіони та призери ЮОІ-2018, а також їхні наставники отримуватимуть стипендії від НОК України. Протягом року відповідно до рішення Виконкому НОК спортсменам та тренерам буде виділена фінансова підтримка на загальну суму близько 1 млн. грн.
Нагадаємо, в олімпійському Буенос-Айресі-2018 юні українські спортсмени здобули 23 медалі, 7 з яких найвищого гатунку, 8 срібних та 8 бронзових нагород.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ