Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо прибуде на Яворівський полігон

Сьогодні, 12 липня, Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо приїде до Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині. На Яворівському полігоні канадські інструктори у складі військ НАТО навчають українських військовослужбовців. У понеділок у Києві президент України та прем’єр Канади домовились продовжити місію канадських військових інструкторів в Україні.

Спершу прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо відвідає Львів і спілкуватиметься з представниками місцевої влади. А в обідній час запланований його візит на Яворівський полігон, де Джастін Трюдо спілкуватиметься з канадськими військовослужбовцями, зокрема про те, як проходить підготовка українських бійців, також познайомиться з матеріально-технічною базою полігону, найбільшого у Європі, дізнається про його тренувальні можливості і побутові умови.

Нагадаємо, що з осені минулого року на Яворівському полігоні близько 200 канадських інструкторів навчають українських військовослужбовців, які мають бойовий досвід, бо воювали на сході країни.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ