Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прес-служба Львівської облдержадміністрації вважає, що акція, організована під стінами ЛОДА, покликана скомпроментувати владу

Сьогодні, 3 квітня, прес-служба Львівської облдержадміністрації поширила заяву з приводу акції, організованої під стінами ЛОДА Координаційною радою політичних партій Львівщини. Заяву подаємо повнотекстово:

„Під стінами облдержадміністрації не припиняється акція, організована учасниками так званої Координаційної ради політичних партій Львівщини, до складу якої увійшли ті політичні сили, яким виборці області відмовили у праві представляти свої інтереси в місцевих радах або ж суттєво обмежили число їхніх депутатів шляхом голосування.
Минулого тижня аутсайдери виборчої кампанії голосно заявили про свою незгоду із попередніми результатами виборів до місцевих рад. Вони звинувачують керівництво облдержадміністрації в організації масових фальсифікацій, а відтак вимагають перерахунку голосів. Наміри організаторів акції протесту цілком очевидні – скомпрометувати владу, змусивши її якщо не до протизаконного втручання у роботу виборчих комісій, то хоч би до безпредметних дискусій щодо ще офіційно не оприлюднених результатів голосування на виборах до Верховної та місцевих рад.
Львівська обласна державна адміністрація ще раз зазначає, що усі спірні питання учасники виборчого процесу повинні вирішувати виключно в рамках чинного законодавства України, апелюючи до виборчих комісій усіх рівнів та судів.
Водночас влада області переконана: будь-які спроби порушити під час підрахунку голосів закон не залишаться поза увагою правоохоронних органів.”


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ