Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко зустрівся з Прем’єр-міністром Канади

Президент України Петро Порошенко у Торонто, у ході робочого візиту до Канади, проводить зустріч з Прем'єр-міністром країни Джастіном Трюдо, - прес-служба глави держави.
"На початку зустрічі Глава Української держави подякував за гостинність та чітку позицію в підтримці суверенітету, територіальної цілісності та незалежності нашої держави. «Друзі пізнаються в біді. І весь час ми відчуваємо плече Канади, в тому числі у безпековій та оборонній політиці», - зазначив Президент, нагадавши, що канадські інструктори та військові допомагають у тренуванні українських колег.

Президент України також подякував за підтримку канадської сторони в проведенні реформ.

У свою чергу, Джастін Трюдо відзначив, що сьогоднішні переговори є хорошою можливістю обговорити ключові питання українсько-канадського співробітництва – економічну та безпекову ситуацію. «Канада робить внесок у військові тренувальні операції в Україні проти нелегального вторгнення Росії», - зауважив він.

Прем’єр-міністр Канади додав: «Ми з вами друзі, наші країни – друзі. І це хороший шанс відзначити також поранених військових, які беруть участь в «Іграх нескорених».

По завершенні зустрічі відбудуться українсько-канадські переговори у розширеному складі.

За результатами переговорів відбудеться зустріч Петра Порошенка та ДжастінаТрюдо з представниками засобів масової інформації", - йдеться у повідомленні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ