Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Профспілка „Захист праці” закликає робітників Львівщини захищати свої права

18 липня виконавчий комітет профспілки „Захист праці” звернувся з відозвою до робітників Львова та України з приводу політичної ситуації в державі та із закликом до об’єднання та захисту своїх прав.

„Інтереси пересічного українця, людини найманої праці, сьогодні взагалі відкинуті на задній план життя країни, - вважають у виконавчому комітеті „Захист праці”. - Проте прагматичні політикани закликають і звозять людей на "майдани" з Галичини та Донеччини. Продукування так званих майданів з боку регіоналів, націонал-демократів та інших політико-бізнесових кланів, що долучилися до них, засвідчують для них життєву важливість та бажання вкладати гроші в "майданний бізнес" задля задоволення своїх потреб та амбіцій. Капітал, вкладений в ці т. зв. майдани - це несплачені олігархами "ворогуючих" сторін податки до державного бюджету, це жебраючи українська освіта та медицина, мізерні пенсії, невчасно виплачені зарплати…
На жаль, на сьогоднішній день робітництво України не має створеної ним політичної потуги і тому позбавлене реального впливу на ситуацію в державі. Наймані робітники сьогодні повинні зробити для себе висновок чи потрібна їм своя партія чи вони і надалі спостерігатимуть та фінансуватимуть шлюбні ігрища та бізнес-проекти вітчизняних "товаровиробників".
Ми один український народ. У нас спільні біди, єдині проблеми і інтереси, у багатьох з нас немає навіть власного житла. Ми виступаємо проти використання робітництва в брудних політичних іграх розжирілих олігархів, а отже українським робітникам нема що між собою ділити. Робітники України, єднаймося! В боротьбі здобудемо право своє!”. Повідомили в профспілці „Захист праці”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ