Вважається, що паста — це одна з головних італійських пристрастей, однак їдять її із задоволенням у багатьох країнах світу.
З макаронних виробів можна готувати не тільки другі страви, але й різноманітні смачні супи, які рекомендується мати у своєму раціоні всім людям. Є безліч рецептів із цим продуктом, повний список яких не в змозі надати навіть найбільш обізнаний експерт з кулінарії. У цій статті ми пропонуємо рецептуру й покрокову інструкцію приготування супу з курятиною та локшиною.
Перелік інгредієнтів
Для приготування цієї смачної першої страви потрібно:
- 300 грамів курячого філе;
- половина склянки вермішелі;
- два літри води (фільтрованої або пляшкової);
- дві картоплини;
- одна цибулина;
- одна морква;
- 20 грамів рослинної олії;
- кріп або ароматна приправа;
- сіль до смаку.
Більшість інгредієнтів можна придбати на місцевому ринку або в супермаркеті, вермішель можна замовити в онлайн-магазині Маудау. Орієнтовний час приготування супу — 1 година. Замість локшини можна використовувати рис або сочевицю. На наш погляд, компоненти в рецептурі створюють неповторний смаковий і ароматичний ансамбль.

Перший етап
Вимиваємо філе, кладемо в каструлю з водою для варіння протягом 25-30 хвилин. Після чого витягуємо куряче м'ясо та ріжемо на невеликі шматки, потім знову додаємо до бульйону.
Другий етап
Очищену від шкірки картоплю нарізаємо на шматочки й опускаємо в каструлю з м'ясом. Варимо близько 10-15 хвилин.
Третій етап
Під час варіння картоплі чистимо моркву та цибулину, потім миємо в очищеному вигляді. Цибулю потрібно промити холодною водою і подрібнити ножем, а моркву натерти на тертці середнього розміру. Для того щоби дошка для нарізання не увібрала в себе запах цибулі, рекомендуємо обробити її шматочком лимона.
Четвертий етап
Розігріваємо сковорідку до розпеченого стану й наливаємо на неї пару столових ложок олії. Моркву й цибулю обсмажуємо разом на сковороді протягом 4-5 хвилин. Підсмажені овочі додаємо в каструлю до інших інгредієнтів. Якісні продукти для різних страв можна придбати в маркеті MAUDAU.
П’ятий етап (фінальний)
На цьому етапі додаємо в бульйон вермішель і підсолюємо його на свій смак. Усе це разом варимо 6-7 хвилин, потім вимикаємо вогонь та накриваємо каструлю кришкою на 13-15 хвилин. Подаємо на стіл у глибоких тарілках, для аромату, посипавши зеленню. Як альтернативу можна кинути щіпку приправи хмелі-сунелі. Якщо ви готуєте цю страву для дитини до 8 років, переконайтеся в тому, що м’ясо не має кісток. Готовий суп бажано процідити. Утримайтеся від використання води з-під крана, оскільки це може відчутно зіпсувати смак страви. Для приготування не потрібно мати особливих кулінарних навичок, дотримуючись вказівок, приготувати її зможе майже кожен.
