Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прості та смачні рецепти: курячий суп із вермішеллю

Вважається, що паста — це одна з головних італійських пристрастей, однак їдять її із задоволенням у багатьох країнах світу.

З макаронних виробів можна готувати не тільки другі страви, але й різноманітні смачні супи, які рекомендується мати у своєму раціоні всім людям. Є безліч рецептів із цим продуктом, повний список яких не в змозі надати навіть найбільш обізнаний експерт з кулінарії. У цій статті ми пропонуємо рецептуру й покрокову інструкцію приготування супу з курятиною та локшиною.

Перелік інгредієнтів

Для приготування цієї смачної першої страви потрібно:

  1. 300 грамів курячого філе;
  2. половина склянки вермішелі;
  3. два літри води (фільтрованої або пляшкової);
  4. дві картоплини;
  5. одна цибулина;
  6. одна морква;
  7. 20 грамів рослинної олії;
  8. кріп або ароматна приправа;
  9. сіль до смаку.
 

Більшість інгредієнтів можна придбати на місцевому ринку або в супермаркеті, вермішель можна замовити в онлайн-магазині Маудау. Орієнтовний час приготування супу — 1 година. Замість локшини можна використовувати рис або сочевицю. На наш погляд, компоненти в рецептурі створюють неповторний смаковий і ароматичний ансамбль. 

Перший етап

Вимиваємо філе, кладемо в каструлю з водою для варіння протягом 25-30 хвилин. Після чого витягуємо куряче м'ясо та ріжемо на невеликі шматки, потім знову додаємо до бульйону.

Другий етап

Очищену від шкірки картоплю нарізаємо на шматочки й опускаємо в каструлю з м'ясом. Варимо близько 10-15 хвилин.

Третій етап

Під час варіння картоплі чистимо моркву та цибулину, потім миємо в очищеному вигляді. Цибулю потрібно промити холодною водою і подрібнити ножем, а моркву натерти на тертці середнього розміру. Для того щоби дошка для нарізання не увібрала в себе запах цибулі, рекомендуємо обробити її шматочком лимона.

Четвертий етап

Розігріваємо сковорідку до розпеченого стану й наливаємо на неї пару столових ложок олії. Моркву й цибулю обсмажуємо разом на сковороді протягом 4-5 хвилин. Підсмажені овочі додаємо в каструлю до інших інгредієнтів. Якісні продукти для різних страв можна придбати в маркеті MAUDAU.

П’ятий етап (фінальний)

На цьому етапі додаємо в бульйон вермішель і підсолюємо його на свій смак. Усе це разом варимо 6-7 хвилин, потім вимикаємо вогонь та накриваємо каструлю кришкою на 13-15 хвилин. Подаємо на стіл у глибоких тарілках, для аромату, посипавши зеленню. Як альтернативу можна кинути щіпку приправи хмелі-сунелі. Якщо ви готуєте цю страву для дитини до 8 років, переконайтеся в тому, що м’ясо не має кісток. Готовий суп бажано процідити. Утримайтеся від використання води з-під крана, оскільки це може відчутно зіпсувати смак страви. Для приготування не потрібно мати особливих кулінарних навичок, дотримуючись вказівок, приготувати її зможе майже кожен.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ