Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Львівського загону затримали 6 іракців і одного сирійця

Сьогодні вночі прикордонники Львівського загону затримали 7 нелегальних мігрантів. Інформацію про групу, яка намагатиметься здійснити протиправний перехід кордону на ділянці відділу «Морозовичі», прикордонники отримали заздалегідь. Відтак на охорону державного рубежу відправили додаткові наряди. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

Один з нарядів і натрапив на групу осіб, які рухалися в напрямку лінії кордону. При наближені прикордонників невідомі намагалися втекти, втім охоронці кордону їх перехопили.

В результаті було затримано 7 чоловік без документів. Під час співбесіди – вони розповіли, що один з них – громадянин Сирії, інші – громадяни Іраку.

Під час огляду навколишньої території прикордонний наряд також знайшов 5 надутих камер до автомобільних коліс. Ймовірно, саме за їх допомогою нелегальні мігранти планували потрапити до Польщі, адже кордон на ділянці відділу «Морозовичі» проходить по річці Західний Буг.

Також за допомогою службової собаки було вивчено зворотні сліди нелегальних мігрантів. За його результатами поблизу місця виявлення невідомих осіб було затримано особу без документів, яка представилася громадянином України.

Усіх затриманих осіб доставлено на відділ прикордонної служби. Громадянина України передано співробітникам Володимир-Волинського РВУ СБУ. А на громадян Іраку та Сирії складено адмінпротокол. Їх подальшу долю визначатиме суд.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ