Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прийом благодійних пожертв: яку платіжну систему обрати

В нинішніх умовах велику роль відіграє волонтерський рух, який є ключовим, коли мова йде про збір благодійних платежів.

Найчастіше благодійники перераховують кошти волонтерським організаціям в режимі онлайн. І щоб значно покращити і пришвидшити цей процес, зробити його якомога надійнішим та максимально безпечним – найкраще приймати такі грошові внести спеціальних платіжних систем.

Зокрема збір коштів можна організувати з допомогою Fondy – це міжнародна платіжна система, яка зарекомендувала себе тільки з позитивного боку, відтак користується значною популярністю – як в бізнес-просторі, так і поміж волонтерськими організаціями.

Чому Fondy – це ідеальний спосіб приймати благодійні платежі

Головною перевагою даної платіжної системи є те, що з її допомогою можна максимально оперативно організувати благодійний збір коштів без зайвих клопотів. Крім того, система має й такі плюси:

  • Швидке підключення. Фахівці Fondy докладуть максимум зусиль, щоб запустити систему якомога оперативніше – і вже найближчим часом ви зможете організувати збір коштів на ті чи інші благодійні цілі;
  • Жодного коду чи програмних розробок. Вам не доведеться прописувати спеціальний код, щоб інтегрувати платіжну систему;
  • Працює у всіх куточках світу. Ви зможете отримувати благодійні внески з понад 200 країн світу! Система приймає більше 150 валют, кошти можна переводити як з банківських карт, так і з допомогою популярних платіжних систем (Apple Pay, Google Pay, Mastercatd тощо);
  • Топова безпека. З Fondy ви організуєте безпечний та захищай збір коштів як на теренах України, так і за кордоном.

Окрім цього, варто виокремити ще й такий плюс: платіжна система дозволяє користувачеві обрати підхожий варіант для прийому платежів. Це може бути як платіжне посилання з відкритою сумою (благодійник зможе сам обирати суму внеску), так і адаптивна платіжна сторінка з можливістю обрати мову та спосіб оплати.

Хочете використовувати Fondy для збору благодійних грошових внесків? Тоді пройдіть просту безкоштовну реєстрацію на сайті компанії, вказавши адресу електронної пошти та натиснувши на кнопку «Створити акаунт».

Волонтерська діяльність потребує не тільки чималих зусиль з боку тих, хто долучається до цієї доброї справи. Тут також важливо звернути увагу на ефективне облаштування всіх можливих способів для отримання пожертв, зокрема запуску спеціальних платіжних систем, які роблять цей процес легким, доступним та ефективним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ