Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада «Нашої України» хоче зустрітися з Ющенком ще до з’їзду

На вчорашній раді партії Народний Союз Наша Україна було сформовано статутний та програмний комітети з представників центру та регіональних організацій. А ось щодо організаційного комітету, який займатиметься безпосередньо підготовкою другого етапу третього з’їзду партії, то це питання детально не розглядалося, оскільки цей комітет, який має очолити Арсеній Яценюк, було сформовано на попередніх засіданнях «нашоукраїнців».  Про це «Гал-info» розповів член ради партії Богдан Буца.
«Завданням статутного та програмного комітетів є підготовка змін до Статуту і Програми партії, які будуть винесені на розгляд наступної ради «Нашої України» та в кінцевому етапі на розгляд делегатів зїзду. Щодо керівних органів та людей, котрі мали би зайняти ці посади, то цього ще ніхто не розглядав, і це питання вирішиться після з'їзду партії», -- розповідає Богдан Буца.
За його словами, також на раді партії від його колег прозвучали пропозиції щодо зустрічі ради «Нашої України» з Президентом Ющенком. «Рішення про організацію такої зустрічі не приймалося. Тому якщо і відбудеться ця зустріч, то тільки з з волі Президента», -- додає Богдан Буца.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ