Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рада розблокувала підписання законопроєкту про медичний канабіс

Проєкт постанови народних депутатів від парламентської фракції "Батьківщина", яка блокувала підписання закону про медичний канабіс — провалилася.
Фото ілюстративне: Shutterstock

Таким чином підписання законопроєкту розблоковано. Тепер президент Володимир Зеленський зможе його підписати.

Про це у Telegram повідомив нардеп від партії "Голос" Ярослав Железняк.

13 липня 2023 року Верховна рада України підтримала законопроєкт №7457 про легалізацію медичного канабісу у першому читанні.

21 грудня 2023 року Верховна рада ухвалила у другому читанні та в цілому законопроект №7457 про легалізацію медичного канабісу. Рішення підтримали 248 депутатів. Документ регулює обіг канабісу лише в медичній, промисловій та науковій діяльності. Розповсюдження марихуани для рекреаційного споживання й надалі вважатиметься злочином і буде розслідуватися поліцією відповідно до законодавства.

22 грудня 2023 року нардепи з фракції "Батьківщина" внесли до Верховної ради України постанову про скасування рішення про прийняття в цілому законопроекту про легалізацію медичного канабісу. Відповідний проєкт постанови №7457-П ініціювали народні депутати Юлія Тимошенко, Сергій Тарута, Олексій Кучеренко, Сергій Євтушок, Григорій Немиря та Валерій Дубіль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ