Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реєстрація на ЗНО завершується наступного тижня

19 березня завершується реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2018 року, - Освіта.ua

Для успішної реєстрації для участі у ЗНО, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального онлайн-сервісу, що функціонує на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Цього року учасник ЗНО може обрати не більше чотирьох навчальних предметів.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи надсилаються особам, які проходять державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання за адресою навчального закладу, у якому вони навчаються, іншим категоріям – за адресою, вказаною під час реєстрації.

Усунути причини відмови в реєстрації або внести зміни до персональних даних майбутні учасники ЗНО зможуть до 2 квітня 2018 року.

Внести зміни до реєстраційних даних можна за допомогою спеціального сервісу, який доступний на сайті УЦОЯО.

Для того щоб усунути причини відмови в реєстрації, необхідно повторно скористатися сервісом «Зареєструватися» та сформувати новий комплект документів.

Станом на 6 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні вже зареєстровано понад 176 тисяч осіб.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ