Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рекламний щит на вулиці Сахарова, який розміщений в недозволеному місці, демонтують протягом десяти днів

Міськвиконком прийняв рішення, що рекламний щит, який розміщений на підпірній стінці на початку вулиці Сахарова, буде демонтовано протягом десяти днів. На сьогоднішньому засіданні члени Львівського виконавчого комітету нарешті встановили крайній термін.
“Демонтувати щит повинні ті, хто його встановлював,”- заявив перший заступник міського голови Львова Микола Одуха. Проте досі не встановлено, хто конкретно з чиновників дозволив розмістити щит у місці, де він несе загрозу для громадян. Рекламний щит стоїть поблизу трамвайної колії і несе ймовірну загрозу як проїжджій частині вулиці, так і власне колії.
Це питання вже обговорювалося на засіданні виконкому, проте поступу досі не видно. Щит розміщений на території Франківського району і відповідальність у разі надзвичайної ситуації, яку може спричинити щит, несе голова Франківської районної адміністрації Олег Пастирський. Тому він детально вивчав  ситуацію щодо походження  цього щита. Виявилося, що розміщення щита у недозволеному місці свого часу погодили усі контролюючі служби. І за стан підпірної стіни, на якій він висить, відповідає «Львівелектротранс».
Микола Одуха також сказав, що в  ситуації, коли невідомо, хто ставив печатки на дозволі, щодо розміщення рекламного щита, варто замислитись чи не потрібно вже починати кримінальні справи. Він дав доручення скликати нараду, де мають бути присутні всі керівники, печатки котрих є на дозволі розмістити щит. На нараді буде присутній районний прокурор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ