Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Репід Трайдент-2016»: герої АТО тренуються на Львівщині

Триває активна фаза українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Репід Трайдент-2016», яке відбувається на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині.

За легендою навчання, особовий склад батальйону однієї з механізованих бригад Сухопутних військ ЗС України отримав завдання здійснити стрімкий марш на техніці у визначений район, здолавши декілька десятків кілометрів територією полігону.

Командир підрозділу підполковник Олександр Вдовиченко підкреслив, що воїни-піхотинці відпрацьовували завдання по бойовому. Так, як у зоні АТО, де підрозділу доводилось виконувати бойові завдання на Донецькому напрямку.

– По перше, готовність техніки до маршу і бою. Я завжди маю бути впевнений, що жодна бойова машина не вийде з ладу і буде готова виконати поставлену задачу. У своїх підлеглих я упевнений повністю. Це люди, які пройшли сувору школу боїв із проросійськими бойовиками на Донбасі. Тут ми удосконалюємо наші знання та навички, щоби виконувати бойову роботу ще краще, – підкреслює комбат.

На Львівщині військовослужбовці механізованого батальйону проходять вишкіл у рамках «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки – Україна» (JMTG-U), де під керівництвом інструкторів із США, Великобританії та Литви наші воїни переймають передові методики ведення бою. Також, особовий склад задіяний у командно-штабній та практичній фазах навчання «Репід Трайдент-2016». Зокрема, офіцери батальйону отримали практичні навички у процесі планування та прийняття рішень під час роботи у штабі багатонаціональної бригади, створеного для проведення навчання.

Прес-група навчання «Репід Трайдент-2016», підполковник Володимир Скоростецький

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ