Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Режисер фільму «Гіркі жнива» зустрінеться з львів’янами

24 лютого в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться зустріч з Ігорем Ігнатовичем – відомим канадським підприємцем, меценатом, громадським діячем українського походження, який відвідає Львів з нагоди прем’єрного показу продюсованого ним фільму «Гіркі жнива». Повідомила прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”.

Це – перша англомовна художня стрічка, в основу якої лягли трагічні події в Україні початку ХХ століття – Голодомор 1932-33 років.

У заході, який організував і проводить Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Львівської політехніки, візьме участь директор Представництва Світового Конґресу Українців в Україні Сергій Касянчук.

Місце проведення: актова зала головного корпусу університету (вул. С. Бандери, 12). Початок  о 10.00.

Досягнувши вагомих результатів у сфері фінансів і медичних технологій в Канаді,  заснувавши тут низку успішних інвестиційних фондів та компаній,  Ігор Ігнатович також реалізував чимало освітніх проектів. Він, зокрема, заснував  «Ihnatowycz Institute for Leadership» при «Richard Ivey School of Business», підтримав створення Центру Українського католицького університету тощо.

Окрім успішної професійної діяльності, Ігор Ігнатович активно долучається до українського руху за кордоном, є заступником голови дорадчої ради Конгресу Українців Канади, бере участь у житті української громади Торонто, є меценатом багатьох проектів. Завдяки цьому відновлено будівлю Королівської Консерваторії  та проведено розбудову Українського дому опіки в Торонто, а кілька років тому він  став продюсером фільму «Гіркі жнива» («Bitter Harvest»).

Під час зустрічі з цією цікавою людиною ви дізнаєтеся про історію її особистого бізнесового успіху, про проекти, які  реалізує в Україні, про життя української діаспори Канади. Чому так  важливо для світового кіно було створити фільм про Голодомор і як вдалося  залучити до зйомок  відомих голлівудських акторів.

Вхід вільний

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ