Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Росії загрожує перекриття Босфорської протоки

Росії загрожує перекриття Босфорської протоки. Таку думку сьогодні, 26 листопада, в коментарі Гал-інфо висловив політолог Володимир Цибулько, реагуючи на вчорашню російську агресію на Азовському морі.
Атака російських кораблів на українські катери

«Це відверта провокація Росії. Українські катери не створювали жодних загроз в Керченській протоці для судноплавства. Це спроба Росії продемонструвати світовому співтовариству своє домінування на азовському морі. Але вони ризикують через подібні демонстрації потрапити в гіршу пастку –  для їх судноплавства може бути перекритий Босфор», - зазначив експерт в ексклюзивному коментарі Гал-інфо.

Також Володимир Цибулько розповів, що треба робити українцям з величезним потоком інформації з приводу агресії та можливого воєнного стану.

«У першу чергу нам треба дослухатися в першу чергу до офіційної інформації з офіційних джерел. Не реагувати на повідомлення з  неперевірених та сумнівних ресурсів. У нас величезна диспропорція в інформаційному просторі. Люди не вміють відрізнити інформацію від публіцистичної думки. Дуже часто з цього проростають партійні маніпулятори, які обслуговують своїх клієнтів на президентських перегонах», - сказав він у коментарі.

Нагадаємо, вчора, 25 листопада, ВМС РФ напали на українські кораблі, захопили 3 судна і поранили 6 моряків, решта в полоні.

У зв'язку з подіями в Азовському морі ВР розгляне рішення про введення воєнного стану на позачерговому засіданні в понеділок, 26 листопада.

Влада мала прорахувати подібні наслідки, - експерт

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ