Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Російськомовний українець - це росіянин, - Антін Мухарський

Російська мова у публічному просторі – це показ належності до різних форм «русского мира». Про це Антін Мухарський заявив на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначив Мухарський, після 28 років Незалежності всі притомні, освічені, культурні, та й просто небайдужі громадяни могли потроху, не кваплячись без насильства і примусу опанувати українську (навіть якщо не вчили її в школі).

"Тому сьогодні російська мова у вустах моїх співгромадян у публічному просторі це не просто засіб комунікації (як вони стверджують) - це ДЕКЛАРАЦІЯ своєї належності до різних форм 'руського міра', починаючи від культурологічних пушкінсько-булгаковсько-ахматовських сентенцій, продовжуючи гламурно-глянцевими шмарклями мааасковской попси і закінчуючи такою собі цілком табачніковськой традицією місцевих малоросів 'украинскій язик, знаю, люблю, но на русском мнє как-то удобнєє і понятнєй'. 

Не обманюйте нас таваріщі і самі не обманюйтесь РОСІЙСЬКОМОВНИЙ УКРАЇНЕЦЬ - ЦЕ РОСІЯНИН. Інший, другой, нєнавідящій Путіна і російскій тоталітарізм, як Кісєльов і, Ганапольскій, как убітий Нємцов і покійна Новодворська, які, можливо і боролися і вболівали за Україну, бо вбачали в ній перед усім таку собі Іншу Росію, демократичну, веселу альтернативу Імперському, радянському, просталінському кодлу. Але РОСІЮ (Русь, Молоросію, Новоросію) гдє всє панімают па русскі і вапщє очєнь пахожі на нас..", - зокрема зазначив Антін Мухарський.

Антін Мухарський презентує у Львові свій новий роман “I AM NOT RUSSIA”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ