Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рух на деяких дорогах України все ще ускладнений

На всій мережі автомобільних доріг місцевого значення та низці автодоріг територіального, регіонального та частини національного значень Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Житомирської, Рівненської, Львівської частково Київської областей, внаслідок зниження температури та залишку снігу на покритті залишається значна ожеледиця, повідомили в Укравтодорі.

Рух по окремих ділянках доріг високих категорій у вказаних областях залишаються ускладнений. При таких умовах снігоочищення виконується виключно потужною технікою – автогрейдерами, навантажувачами, бульдозерами, екскаваторами, БАТ та ІМР.

На автомобільній дорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, км 181 – км 182 та автодорозі Н-18 Ів-Франківськ-Бучач-Тернопіль, км 78 – км 81 ускладнено рух для вантажного транспорту.

Для оперативного снігоочищення та посипання реагентами в денний час 15.11.2016 було задіяно до роботи 1151 одиниць спецтехніки та 1773 дорожніх робітника.  

Роботи по розчищенню та розширенню на повну ширину проїзду тривають.

До 37 населених пунктів Хмельницької області, 36 в Тернопільській області та до 9 сіл Івано-Франківської області залишається ускладнений рух автодорогами місцевого значення.

Робота по розчищенню під’їзних доріг триває цілодобово.

Очікувані терміни забезпечення належного проїзду: до 10.00 16.11.2016 р.

З метою вчасного виконання робіт та оперативного інформування про стан проїзду в Укравтодорі працює «Гаряча лінія» за номером 0442871140. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ