Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівське сміття повезуть геть з України - за кордон?

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 19 січня, під час засідання позачергової сесії Львівської міської ради з приводу катастрофічної ситуації із вивозом сміття у Львові заявив, що сміття зі Львова можуть почати вивозити за кордон. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

"Маємо домовленості про вивезення брикетоване сміття. В тому числі, не виключаю, що за кордон. Всі закордонні міста-партнери погоджуються допомогти. Я цього не виключаю, але як буде після цього наша держава виглядати?" - сказав Садовий.

Він також заявив, що управління житлового господарства не може працювати через постійні перевірки, звільняються люди.

Голова фракції БПП Петро Адамик звернувся до Садового: "Тільки ви можете пов'язувати безпорадність вашого менеджменту з геополітичними процесами".

Також він наголосив, що голосуватимуть за пропозицію Садового лише тоді, коли п'ять сміттєвих-сортувальних площадок (фактично, у кожному районі міста)  буде контроль за їх роботою з боку громади.

"Кулуарність, закритість, навіть депутати не знають про що йдеться. Ми маємо розуміти дедлайн запуску всіх площадок", - сказав Петро Адамик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ