Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий обіцяє 1 січня проїхатися маршрутками

Сьогодні, 29 грудня, під час сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв особисто 1 січня проїхатися кільцевими маршрутами й спробувати дістатися громадським транспортом до різних куточків Львова.

За його словами, таким чином, він випробує нову транспортну схему. Депутат Львівської міської ради від «Фронту змін» Ростислав Будинський, зазначив, що нова транспортна схема у Львові є недосконалою, і людям буде дуже важко діставатися на роботу вранці, адже скоротиться кількість маршрутів та автобусів. Отже вона, нова схема, бере до уваги інтересів мешканців

Натомість Андрій Садовий все це заперечив, зазначивши, що всі зауваження мешканців будуть враховані. За його словами, вчора було визначено переможців конкурсу перевізників на нових маршрутах і, оскільки процес запровадження нової транспортної схеми вже запущено, то зупинити його неможливо. Він сказав, що місто має єдину вимогу до перевізників – це чисті маршрутки та певна форма одягу у водіїв.

Голова транспортноїкомісії Львівської міської ради Іван Гринда зазначив, що на адресу комісії надходить багато звернень громадян з приводу їхньої стурбованості новою транспортною схемою. Комісія щодня отримує масу дзвінків. Депутат був незадоволений промоційною кампанією. Мовляв, було заплановано виготовити 100 тис. буклетів із детальним описом маршрутів, з них роздано було лише 11 тис.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ