Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

Нова загроза для Львова - це об’єкти, які вводили в дію рішеннями судів

Міський голова Львова Андрій Садовий ініціював звернення до усіх відповідних служб щодо проведення перевірки об’єктів, які у Львові вводяться в експлуатацію в різний спосіб, зокрема й за рішеннями судів. Про це він заявив сьогодні, 4 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото: Гал-інфо.
 

Як зазначив Андрій Садовий, в Україні почастішали випадки «неординарних подій, коли взриваються склади, коли дитячі табори горять, коли бази горять».

Він також нагадав, що у 2007-2009 роках спільно із Західним оперативним командуванням, яке тоді очолював генерал-лейтенант Куцин, була проведена титанічна робота, щоб вивезти надзвичайно великий арсенал боєприпасів, який зберігався у Брюховичах.

«Якби там сталось щось нештатне, то від Львова б нічого не лишилося. Тобто це буда титанічна праця і, чесно кажучи, мало хто про це знає», - сказав Садовий.

Водночас він додав, що зараз у Львові є об’єкти, які жодним чином не прийняті легітимно в експлуатацію.

«Там не працювали ні працівники міських служб, ні працівники державних служб, а рішеннями судів приймались в експлуатацію якісь об’єкти. Це є ситуація критична. Тому в мене є велике прохання, ми маємо підготувати звернення, щоби всі державні служби були проінформовані і ми почали наводити лад. Тому що хто би що не казав, все, що є на території міста, має бути доведене до пуття, має бути порядок. Якщо хтось знехтував законом, то треба йому на це звернути увагу, і треба це поправити. Треба все обстежити, провірити, і спонукати їх працювати в правовому полі», - сказав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ