Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сайт Кремля зламали і у вільному доступі опинилася телефонна база: як цим можна скористатися

Нацполіція спільно з кібервійськами України зламала сайт Кремля і тепер у вільному доступі опинилася вся телефонна база керівництва держави-окупанта.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко у відеозверненні.

“Ми спільно з кібервійськами України зламали сайт Кремля. Тепер у вільному доступі у нас є вся телефонна база Кремля. Починаючи від керівників адміністрації й закінчуючи їхніми журналістами, їхніми громадськими організаціями та їхніми ворожками. У телефонній базі Кремля є окремий пул кремлівських ворожок. Це щоб ви розуміли, як працює інформаційна машина РФ”, - розповів Денисенко.

Денисенко закликав знайти п’ять хвилин вільного часу й зайти на Telegram- бот “Власть РФ”.

“Для чого я вам це розповідаю, щоб кожен з вас, якщо має п’ять хвилин вільного часу, зайшов на Telegram-бот "Власть РФ“. На ньому є вивішені всі телефони керівництва Російської Федерації, депутатів Держдуми тощо. Будь ласка, витратьте п’ять хвилин свого вільного часу. Наберіть будь-кого, але дуже важливо, щоб ви записували на відео або хоча б по аудіо. Говоріть з ними про все, що ви хочете, запитайте все, що ви хочете. Але обов’язково потім викладіть це у свої соціальні мережі”, - закликав Денисенко.

Він зазначив, що це буде великою доказовою базою.

“Й це обов’язково буде вибивати з колії величезну масу людей, які зараз думають про війну з Україною, а тепер нехай подумають про своє майбутнє”, - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ