Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

СБУ відповіла Фаріон: 148 нардепів не зрадили України, вимагаючи визнати Волинську трагедію геноцидом поляків

Сьогодні, 20 серпня, на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон опублікувала відповідь СБУ на депутатське звернення щодо державної зради, яку, на думку нардепа, вчинили 148 народних депутатів України, звернувшись до Сейму Республіки Польща з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу.

У відповіді СБУ йдеться про те, що у ході вивчення звернення і доданих до нього матеріалів встановлено відсутність жодної із форм державної зради.


Нагадаємо, що Ірина Фаріон скерувала депутатське звернення до Голови Служби безпеки України та голови Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України щодо державної зради, яку вчинили 148 народних депутатів України, звернувшись до Сейму Республіки Польща з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу.

Ірина Фаріон вимагала від СБУ здійснити перевірку наявності в діях народних депутатів України ознак державної зради та притягнути винних осіб до відповідальності. Від регламентного комітету нардеп вимагала перевірити, чи такими діями 148 парламентарів не порушили присяги народного депутата.

Фото: epochtimes.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ