Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шапіто у Галичині не надто толерують, - Ігор Гулик

Львівський журналіст Ігор Гулик прокоментував вчорашні події в Івано-Франківську, де під час мітингу-зустрічі місцевих мешканців з президентом України сталися сутички між правоохоронцями і групою невідомих осіб.
Фото: Курс, Івано-Франківськ

"Видається, в Україні до «стаціонарного клоуна» долучилися ще й мандрівні. Принаймні, таке враження складається після повідомлення, що в Івано-Франківську під час мітингу-зустрічі місцевих мешканців з президентом України сталися сутички між правоохоронцями і групою невідомих осіб. Є підозра, причому цілком обґрунтована, що то були приїжджі. Принаймні, так стверджують у самому Івано-Франківську. 

У всякому випадку, Андрієві Білецькому і радикалам з НД не варто сподіватися, що в Галичині їхні циркові вистави матимуть успіх. Навіть найзаангажованіші соціологічні дослідження засвідчують тут підтримку чинного президента. До слова, одне з таких буквально сьогодні з’явилося у мережі, і знаючі люди ідентифікували його російське походження за ІР-адресою джерела. Отож, навіть тамтешні пропагандисти змушені були визнати прикрий для себе факт: потрібні Московії кандидати на Заході України зберуть мінімальний врожай.

Певна річ, там, «за поребриком», зацікавлені у яскравій «картинці», яку мали б створити для Раша-ТБ войовничі «опоненти» Порошенка. Але то, погодьтеся, їхні проблеми, і аж ніяк не мешканців Західної України. Тут, по-перше, знають ціну радикалізму, набачилися вже всякого, а, по-друге, й головне, - у Галичині є добра школа політичної культури. Власне, чи не галичан можна вважати законодавцями моди саме у цій царині? А приїжджати сюди з власним «статутом» - моветон", - зокрема зазначив Ігор Гулик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ