Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Ще 1000 вимушених переселенців, які живуть на Львівщині, отримають фінансову допомогу від "Binance Charity"

Ще 1000 вимушених переселенців, які живуть на Львівщині, отримають фінансову допомогу від Binance Charity. Цього разу йдеться про людей, яких прийняли у прихистках Сокальської та Червоноградської територіальних громад. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Виплати надають у межах Binance Refugee Card. Це ініціатива крипто-біржі Binance на підтримку найбільш чутливих категорій людей, які постраждали від повномасштабної війни росії проти України.

Допомога у розмірі 75 доларів на місяць, яка нараховуватиметься впродовж трьох місяців, передбачена для жінок з числа ВПО. Насамперед для матерів неповнолітніх дітей та багатодітних, людей з інвалідністю і похилого віку. ВПО у Львівській області виплатять орієнтовно 1 мільйон 200 тисяч доларів.

Особливістю цієї соціальної допомоги є те, що вона нараховується на криптогаманець. Після реєстрації її потрібно вивести на банківську картку. Розібратись із криптовалютою та механізмом застосування допомагають благодійна ініціатива «Паляниця» та працівники ГУ Нацсоцслужби у Львівській області, які працюють при прихистках.

"Львівська область стала першою в Україні, де реалізовують такий проєкт. Раніше документи для отримання цієї допомоги подали 2000 людей, які живуть у прихистках Львова та Дрогобича. Дякую Binance та Palianytsia Charity Initiative за співпрацю з Львівською обласною військовою адміністрацією та підтримку жителів України", - зазначив Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ