Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що створять в будівлі Львівського радіо?

На Князя Романа, 6 у Львові буде не нове ЗМІ, а музей Львівського радіо. Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий у прямому ефірі #Звітів_наживо на ТРК Львів, повідомили у Суспільному.

У четвер, 22 березня, депутати Львівської міськради підтримали ухвалу про створення ЛКП «Львівське радіо». Як стало відомо, йдеться про заснування інтерактивного музею, а не окремого медійного ресурсу.

«Якщо Нацрада буде оголошувати конкурси на частоти, то чому ні? Громада міста також може звернутися з такою заявкою. Але наразі йдеться лише про інтерактивний музей», – поінформував Андрій Садовий під час прямого ефіру #Звітів_наживо.

«Ухвала ЛМР насамперед стосується збереження цього приміщення та архівів, які там є. Це безцінна фототека: записи Володимира Івасюка, інших наших відомих артистів та композиторів», – розповів міський голова. - Звичайно, що ці архіви (радіо – Авт.) є власністю Національної суспільної телерадіокомпанії України».

Нагадаємо, у всіх філіях Суспільного відбувся перший ефір #Звітів_наживо. Це програма, де посадовці звітують перед громадянами у прямому ефірі в форматі інтерактивного інтерв’ю. Гостем львівської студії Суспільного у п’ятницю, 23 березня, став міський голова Андрій Садовий.

Разом з глядачами до інтерв’ю долучалися і запрошені журналісти 4-ох львівських телеканалів. Також команда програми підготувала запитання від незалежних експертів.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ