Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Що таке мультимаскінг та чому варто спробувати цю б’юті-техніку?

Світова б’юті-індустрія не втомлюється приємно дивувати жінок косметикою з революційними формулами, унікальними складниками, різними ефектами. Подивитися хоча б на маски для обличчя Yves Rocher серед них можна вибрати відповідний продукт для різних типів шкіри та навіть різних ділянок обличчя. До речі, остання б’юті-техніка називається мультимаскінг. Якщо ви досі її не пробували, саме час змінити ситуацію.

Які переваги дає мультимаскінг?

Мультимаскінг це процедура, під час якої на різні ділянки обличчя одночасного наносять декілька масок. На думку багатьох косметологів така техніка більш ніж виправдана. Усі знають, що деякі ділянки більш схильні до пересушування, а на інших, навпаки, збираються залишки підшкірного сала, десь зморшки з’являються раніше, а десь пізніше. А отже, різні ділянки обличчя потребують й різного догляду.

Таким чином, використання техніки мультимаскінг дає чимало переваг:

  • економить час, бо не потрібно наносити засоби з різним ефектом по черзі;
  • робить догляд за шкірою обличчя більш ефективним;
  • його легко проводити в домашніх умовах.

Якщо процедуру виконувати регулярно з використанням якісних масок, то в домашніх умовах можна отримати салонний ефект.

Які маски вибрати для процедури?

Дія, склад та розмір пакування основні критерії, на які слід зважати, збираючи комплект масок для мультимакскінгу. Для сухої ділянки шкіри слід придбати зволожувальний засіб, для жирної очищувальний з ефектом матування. Спеціальні формули знадобляться для зневодненої або подразненої шкіри.

Щодо складників, найкраще вибирати маски з максимально натуральним складом. Однак людям, схильним до алергії, слід перевірити, чи немає в засобі речовин-алергенів.

Якщо косметичний засіб використовувати здебільшого для мультимаскінгу, то краще купити невелике упакування так більша ймовірність, що встигнете використати косметику, перш ніж закінчиться її термін придатності. До речі, в асортименті відомого бренду Yves Rocher є чудова серія засобів, які ідеально підійдуть для мультимаскінгу. Це маски з натуральним складом у тюбиках на 30 мл. До того ж ефект у кожної маски інший, що дозволяє зібрати набір засобів з урахуванням індивідуальних потреб шкіри обличчя.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ