Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Що відомо про Тетяну Брик – нову українську супер топ-модель

Учасниці програми «Супер топ-модель по-українськи» пройшли довгий шлях до фіналу: вони створили понад 30 екстремальних іспитів, втілили десятки яскравих образів. Нарешті 21 грудня оголосили ім'я переможниці: нею стала Тетяна Брик
Тетяна Брик

Шлях до перемоги тривав 6 років

Тетяна народилась та виросла в Миколаєві, з дитинства мріяла стати моделлю, і в 14 років батьки відвели її в місцеве модельне агентство, але дівчину туди не прийняли. Незважаючи на невдалу спробу, Таня вирушила підкорювати столицю, і вже після дебютних фотопроб її запросили до зйомки у кліпі починаючої групи «Время и стекло».

В 16 років вона приймала участь у першому сезоні «Супермодель по-українськи», але була змушена покинути проект через надмірну вагу. Після шоу Тетяна схудла на 10 кілограм, і почала створювати кар'єру моделі. Вона співпрацювала з відомими брендами: Pepe Jeans, Yohji Yamamoto, Charlotte Tilbury. Її обличчя прикрашало обкладинку L’Officiel та розворот Vogue. Через 6 років Тетяна повернулась у програму «Супер топ-модель по-українськи» з твердим наміром стати переможницею, і її мрія нарешті здійснилась.

За перебігом подій у реаліті-шоу глядачі Нового каналу спостерігали з 16 жовтня: спочатку передача виходила в ефір по п'ятницях, але згодом редактори переставили шоу на вечір понеділка. Вчасно дізнатись про зміни у розкладі телепередач глядачам допомогла TV Meta, і прихильники моделей продовжили вболівати за своїх улюбленець.

Як відбувався фінал

Насправді фінал шоу відбувся за 2 місяці до ефіру, але фіналістки та знімальна група не мали права розголошувати результати проекту. Заключна частина шоу здивувала глядачів яскравим дійством:

  • дефіле учасниць в стилі Victoria’s Secret;

  • фотосесія на люстрі; яка розгойдувалась;

  • оголошення соціальних маніфестів.

Коли Алла Костомичова оголосила ім'я переможниці, Тетяна не втримала емоції і сльози радості. Дівчина отримала приз 300000 грн, та можливість красуватись на обкладинці модного журналу. Вона планує і далі розвивати модельну кар’єру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ