Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В EpiLaser розповіли про передові технології лазерної епіляції

Мережа студій лазерної епіляції EpiLaser.com.ua вважається однією з кращих в Україні. Вона працює на інноваційному обладнанні 3D і ELOS. З їх допомогою видалення небажаного волосся відбувається безпечно, ефективно і безболісно.

Які проблеми вирішує епіляція

Головним завданням, з яким успішно справляється лазерна епіляція - гладка і доглянута шкіра в різних зонах тіла. Курс процедур позбавить від небажаної рослинності будь-якого типу на довгі роки.

Завдяки найсучаснішим технологіям в EpiLaser.com.ua, вдається легко і без шкоди назавжди видалити не тільки темне, але і світле, і навіть тонке волосся. Здатність апаратів впливати на волоски різних відтінків є головною перевагою перед іншими видами лазерів.

У центрах EpiLaser.com.ua епіляція виконується на новітньому професійному обладнанні. Процедури здійснюють дипломовані фахівці, які мають великий досвід і періодично підвищують свої знання на відповідних курсах. Спробувати переваги сучасної лазерної епіляції в ЕпіЛазер.ком.юа ви зможете, якщо попередньо запишетесь по телефону вказаному на сайті.

ЕЛОС і 3Д - це просто знахідка, якщо:

  • • Депіляція і гоління дратує і травмує шкіру;
  • • з'являється вростання, яке створює незручності;
  • • бажаєте позбутися непотрібної рослинності надовго;
  • • інші лазерні методики не допомагають.

EpiLaser.com.ua - мережа центрів лазерної епіляції, організованих за європейськими стандартами. Всі клієнти зможуть оцінити не тільки якість послуг, але і вищий рівень обслуговування.

Передові технології в EpiLaser

У мережі ЕпіЛазер використовують ЕЛОС і гібридну 3D методику, які ефективно борються із зайвою волосистістю. Новаторство цих методів полягає в об'єднанні двох і трьох енергій, які одночасно діють на волосяні корені. Всі сили доповнюють і підсилюють одна одну. Це дає можливість знизити до 40% потужність апаратури без втрати ефективності для делікатного видалення волосся.

За допомогою маніпули лікар-косметолог точково впливає на волосинки, що ростуть навіть у важкодоступних місцях. Кожен імпульс супроводжується світловим спалахом, при цьому клієнт відчуває легке тепло і пощипування. Маніпула забезпечена потужною системою охолодження для проведення комфортної безболісної епіляції.

Як проводиться процедура

Під час першого візиту в центр EpiLaser.com.ua відвідувач отримає від косметолога всю необхідну інформацію про епіляцію, її етапи і рекомендації по догляду. В процесі буде ясно, скільки раз потрібно буде відвідати студію, щоб видалити волоски назавжди.

Тривалість інтервалів і кількість епіляцій залежать від зони обробки, типу волосся і шкіри. В середньому, курс становить 6-12 разів з періодичністю 3-5 тижнів. Тривалість сеансу залежить від кількості і площі обробки. Наприклад, 20 хвилин необхідно на зону бікіні, детальніше на https://epilaser.com.ua/lazernaya-epilyaciya-bikini/.

Лазерна епіляція складається з етапів:

  1. Відвідувач лягає на кушетку.
  2. Спеціаліст візуально оглядає потрібну зону.
  3. Встановлює потужність апарату виходячи з особливостей клієнта.
  4. Всі на очі надягають захисні окуляри.
  5. На область епіляції наноситься гель-провідник для ефективного проникнення лазерних променів.
  6. Майстер активною маніпулою проводить по тілу.
  7. Витираються залишки гелю.

Всі лазерні пристрої діють виключно на волоски, які знаходяться в активній фазі росту. При обробці вони слабшають, втрачають живлення і поступово випадають. Це може зайняти від 10 до 20 днів, слід почекати, так як процес загибелі волосяних фолікул почався. Наступний похід в салон буде призначений приблизно на той час, коли прокинуться наступні волосинки і почнуть рости.

Чому жінки вибирають EpiLaser.com.ua

Тут кожному гостю надаються якісні послуги. Після відвідування студії люди залишають тільки теплі відгуки.

Саме високопрофесійна епіляція за хорошою ціною приваблює безліч дівчат. Серед інших існують основні переваги EpiLaser.com.ua:

  • кваліфікований персонал;
  • новітнє лазерне обладнання;
  • безпека;
  • безболісність;
  • доступна вартість.

Лазерна епіляція - це правильний вибір сучасної людини. А спеціалізована студія EpiLaser.com.ua завдяки застосуванню сучасних розробок в області естетичної медицини, стала місцем, де втілюють мрію про гладеньку бездоганну шкіру в життя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ