Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові видали навчальний посібник про ін’єкційну косметологію

Уже понад 10 років у Львові працює Olga Sudnyk Academy of Beauty – це і навчальний центр, де готують косметологів, і косметологічна клініка з різноманітними процедурами краси, зокрема і ін’єкційними.

В Olga Sudnyk Academy of Beauty мають свою філософію надання послуг, якою діляться із студентами. «Ми навчаємо працювати так, щоб клієнти виглядали природно та із збереженими індивідуальними рисами. Ми проти радикальних втручань у зовнішність, які роблять людей невпізнанними. Косметологія – це наука і сфера діяльності про здоровий, доглянутий, гармонійний вигляд» – розповідає засновниця центру, косметолог-естетист Ольга Судник.

За десять років у центрі пройшло навчання вже понад 300 студентів. Здобувають тут і фах косметологи-ін’єкціоністи. Для того, щоб його опанувати, необхідно мати вищу медичну освіту. Про ін’єкційну косметологію існує багато міфів, які спростовує львівська косметологиня. З одного боку ми бачимо як ін’єкційні процедури набувають популярності. Варто лише зазирнути в Instagram. Проте також чуємо про невдалі досвіди, а часом і дуже сумні. Насправді успіх процедури залежить від трьох чинників: доцільність, препарати і фаховість лікаря. 

Про доцільність важко сперечатися. Це вибір клієнта. Проте у Olga Sudnyk Academy of Beauty наголошують, що ці процедури першочергово варто розглядати як спосіб виправити вікові косметичні зміни чи інші некомфортні дефекти. Що до препаратів, клініки, які цінують свого клієнта та його довіру, працюють виключно із перевіреними постачальниками світового рівня, які гарантують безпечність та відчутність побічних наслідків. Схожа ситуація і з фахівцями. Залежно від складності маніпуляцій, їх має проводити виключно підготовлений фахівець з відповідною освітою та рівнем підготовки. Так, ін’єкційні процедури – це вже медична маніпуляція, яку може здійснювати лікар.

У Olga Sudnyk Academy of Beauty на базі вищої медичної освіти готують майбутніх косметологів-ін’єкціоністів за всіма напрямками – ботулінотерапії, контурної пластики, мезотерапії та біоревіталізації. Програма сформована на основі передового досвіду лідерів світового ринку медицини краси. Для зручності студентів академії та з метою поширення високих стандартів надання косметологічних послуг Ольга Судник у співавторстві з колегою – лікарем-неврологом, лікарем-ін’єкціоністом Вікторією Цвіль підготували науково-практичне видання «Ін’єкційна косметологія: посібник з практичних і теоретичних занять». 

Посібник буде доступним в бібліотеках медичних вишів, а також його можна замовити на сайті Olga Sudnyk Academy of Beauty

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ