Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Як вибрати та де купити професійну косметику для волосся у Львові

Професійні засоби — це те, що справді може врятувати пошкоджене волосся та повернути йому красу. Щоправда, задоволення не з дешевих.

Як вибрати косметику так, щоб отримати потрібний результат і не витратити гроші даремно, та де її можна знайти у Львові, розповість ця стаття.

S2YJTqSk_5HbzkzbfuPyVbGU1eu5m0cvZ4we6eRfkvKPAyG1RExC5_i6XRF-bOlON240I0MMo79EeOUfxs_YL-DQLMoxHx8M4jbD_pGb4qupab0L0ZchwxrN_wiHDzZqDqD8vzMr

Чим вирізняється професійна косметика?

Щоб зрозуміти, чому варто купувати профзасоби, варто ознайомитись з особливостями цієї продукції. Вони також допоможуть розрізнити професійний засіб і маркетинговий хід мас-маркету.

Формула. Уся косметика професійного призначення має максимально високу концентрацію активних речовин для помітного результату.

Компоненти. Профбренди змагаються за патенти та використовують у формулах останні досягнення науки.

Спрямованість. Усі професійні лінійки мають чітке призначення, вони розроблені для вирішення конкретної проблеми.

Паковання. Дизайн такої косметики зазвичай не яскравий, банки мають великий об’єм, а реклама — мінімальна.

Як вибрати потрібний засіб?

Найлегший і найправильніший спосіб — сходити до трихолога, дізнатися потреби свого волосся та купити косметику за його рекомендацією. Також можна визначити тип волосся самостійно і скористатись консультацією продавця. У магазині професійної косметики працюють обізнані консультанти, які швидко вкажуть на потрібну лінійку.

Додатково варто перевірити оригінальність продукту за такими характеристиками:

  • відповідність дизайну фотографіям на офіційному сайті;
  • наявність патч-коду, що підтверджує країну-виробника;
  • приємний запах без хімічного ароматизатора;
  • не надто низька ціна.

Де купити профкосметику?

Найпростіший варіант — купити професійну косметику в інтернеті. До прикладу, шампуні, бальзами та маски бренду Kerastase можна знайти в EVA за доступною ціною та у широкому асортименті. Якщо ж обираєте інші інтернет-магазини, перед купівлею варто переконатись в оригінальності товару.

Тим, хто надає перевагу офлайн-шопінгу, варто зайти в магазини з продукцією для салонів краси. Адреси офіційних представників можна знайти на сайті самого бренду. Інший варіант — купити косметику через посередника: стиліста, менеджера салону краси чи перукаря.

NP1Nk7H04S5vQ3bxAn3OkuU-BGFzgX7egEm4HUhsd_zKv0WkCK8M3hCWksL9lbim9Vwhh3RgtZCCKVVmyUT4dOgedisDagkwTcGIGKxTZ67TKKhg1c7CgIP11n1JQnlvuiHIUTx5

Пам’ятайте, що придбати професійну косметику — це пів справи. Важливо регулярно використовувати її, щоб забезпечити правильний догляд і піклуватися про здоров’я свого волосся.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ