Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Чому варто спробувати японську косметику?

Японія – це унікальна країна, яка славиться на весь світ своїми унікальними традиціями, самобутньою культурою та особливим естетичним поглядом на красу навколишнього світу.

Ще кілька століть тому японки вибілювали своє обличчя і наносили яскравий макіяж, намагаючись бути схожим на ніжні фарфорові ляльки , проте сьогодні ситуація змінилася. 

Сучасна японська косметика – це історія про здоров'я та природність. Фахівці косметичних брендів Японії мають доступ до провідних передових технологій, завдяки чому регулярно випускають на ринок новинки з максимально безпечним складом та доведеною ефективністю. 

Популярність брендів із Японії. У чому секрет?

Країна сонця, що сходить , подарувала дівчатам з усього світу безліч б'юті -продуктів, без яких вже неможливо уявити щоденний догляд за шкірою. Величезний асортимент косметики включає різні креми, сироватки, лосьйони, пілінги , маски і багато іншого. 

До складу засобів входять натуральні елементи – олії та рослинні екстракти, а також кислоти. Поєднання цих інгредієнтів дозволяє створювати продукцію, що ідеально підходить для різних типів шкіри і дозволяє ефективно відновлювати, живити та зволожувати. 

Otome 

Бренд японської косметики Otome – це гімн жіночої краси, що виходить ізсередини. Автори компанії впевнені, що головне завдання косметичних засобів - це підтримання здоров'я шкіри. З японської мови назва Otome перекладається як «ніжна діва з трепетною та чуттєвою душею». 

Створений у 2013 році, бренд швидко завоював популярність завдяки своєму природному складу, привабливому дизайну та відмінним результатам від застосування. На виробництві використовуються інноваційні технології, зокрема унікальні комплекси з мінеральних інгредієнтів, розроблені в НДІ компанії. Додатково до складу включені синергетичні елементи – рослинні екстракти, вітаміни та амінокислоти. Збалансоване поєднання інгредієнтів дозволяє створювати продукти, що мають не тільки косметичний, а й лікувальний ефект. 

Wamiles 

Косметичний японський бренд Wamiles був створений у 1980 році. Понад 40 років компанія продовжує наполегливо працювати та розвиватися, створюючи унікальні косметичні засоби преміум-сегменту. Продукція цієї фірми по праву вважається лікувальною, адже у складі є корисні для здоров'я мінерали, мікроелементи та інші речовини. 

Косметика Wamiles також славиться своїм широким асортиментом. Бренд випускає декоративні засоби (тіні для очей, туші, тональні креми, помади та блиски для губ), а також доглядові продукти для шкіри обличчя, тіла та волосся. Дослідження показали, що продукція прямо з Японії добре вбирається в епідерміс, якісно живлячи і зволожуючи його. 

Переваги японської косметики 

Японська індустрія краси по праву вважається однією з найкращих у світовому співтоваристві. Такий статус вона отримала завдяки своїм переваг , серед яких :

  • Унікальні формули . У більшості продуктів немає аналогів, тому що при створенні косметики виробники враховують безліч факторів - пору року, час доби, тип шкіри та багато іншого. 
  • Добросовісне дотримання стандартів якості . Азіатська культура прищеплює прагнення до чистоти, точності та чесності – ці правила актуальні і для б'юті -індустрії. Косметика проходить безліч етапів контролю, завдяки чому виробники впевнені в її безпеці та високій якості. 
  • Тривалий косметичний ефект . Перші результати ви помітите відразу після застосування, а довгострокове вирішення проблеми гарантовано після регулярного використання. 

Японська сфера краси продовжує розвиватися і рік у рік радувати нас новинками. Ми впевнені: спробувавши одного разу, ви вже не зможете відмовитись від продукції, перевіреної часом. 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ