Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Лазерхауз» всьоме став переможцем конкурсу «Вибір року»

Торік «Лазерхауз» отримав одразу кілька престижних нагород. При цьому низка перемог для компанії не в новинку — вже сім років «Лазерхауз» посідає перші місця у різних конкурсах. Розберемося, із чим це пов'язано.

Лазерхауз — мережа центрів лазерної косметології з відділеннями по всій Україні. В одному місті може бути кілька філій, що є дуже зручним для клієнтів. Наприклад, львів'яни можуть вибирати, де їм зручніше: лазерна епіляція Львів Сихів або в центрі міста.

У 2021 році компанія отримала нагороди «Вибір року» та премію «Вибір країни» у номінації «Мережа косметологічних центрів». Ці перемоги не тільки підтвердження професіоналізму персоналу, якості процедур та обладнання. Вони свідчать про визнання серед експертів бьюті-індустрії та лояльності клієнтів по всій країні протягом багатьох років.

Насамперед ці перемоги виступають гарантом безпеки та ефективності процедур для клієнтів. Компанія дотримується всіх міжнародних стандартів якості та розпоряджень МОЗ, що вивело її на провідне місце в українському сегменті лазерної косметології.

Особливості проведення процедури в «Лазерхауз»

У всіх відділеннях центру використовують сучасне американське обладнання, а саме діодні лазери Lumenis Light Sheer, визнані «золотим стандартом» у всьому світі.

Особливість Lumenis Light Sheer у тому, що вони ефективно видаляють як темні, так і світлі волоски за мінімальну кількість часу. При цьому лазер обладнаний системою охолодження, яка запобігає перегріву шкіри та опікам.

Light Sheer розроблений з урахуванням фототипу та індивідуальних особливостей різної шкіри, тому всі параметри (наприклад, частоту і довжину хвиль) можна регулювати. Це і стало запорукою не лише високої результативності апарату, а й забезпечення комфорту для клієнта.

Також серйозну увагу приділяють і професіоналізму майстрів. У кожного працівника за плечима вища медична освіта та багаторічний досвід. Крім цього, регулярно співробітники «Лазерхауз» підвищують кваліфікацію на тренінгах і семінарах, стежать за новинками галузі.

Тому «Лазерхауз» завжди один із перших в Україні впроваджує нові технології та застосовує найсучасніші методики лазерної епіляції.

Всі ці особливості допомагають компанії ось уже протягом семи років бути одним із найкращих центрів лазерної косметології в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ