Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Щодня дивляться новини по телевізору 60% українців

На даний час приблизно 9 з 10 дорослих громадян України більш або менш регулярно отримують новини через телебачення, а близько половини - через інтернет. Щодня дивляться новини по телевізору 60% українців, 25% - через інтернет, свідчать дані опитування Research & Branding Group.

За даними опитування, три-чотири рази на тиждень дивляться новини по телевізору 18% дорослих українців, 11% - в інтернеті. Один-два рази в тиждень дізнаються новини з телевізора та інтернету по 8% опитаних. Ніколи не дивляться новини по телевізору 8% респондентів. При цьому доступність інтернету залишається значно меншою, ніж телебачення.

Дослідження проводилося компанією R&B в період з 1-10 лютого 2016 року серед 1800 осіб по всій території України за винятком Криму та ОРДЛО. Помилка вибірки становить ±2,4% при рівні довірчої ймовірності Р=0,95.

Нагадаємо, що за даними опитування Research & Branding Group, у лютому 2017 року телебачення приблизно вдвічі (58%) обходить інтернет (30%) за частотою згадування в якості джерела для отримання інформації. Усі інші ЗМІ безнадійно відстають від лідерів за цим показником: радіо – 2%, преса – 2%, важко відповісти 8%.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ