Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сім'я керівника Львівелектротрансу в 2019 році придбала будинок, ділянку та Infinity

Виконувач обов'язків керівника ЛКП "Львівелектротранс" подав декларацію за 2019 рік, як кандидат на посаду директора ЛКП "Львівелектротранс".
Infinity FX37 2013 (ілюстративне фото)

Як зазначив в поданій декларації Андрій Свищо, в жовтні 2019 року він придбав автомобіль Infinity FX37 2013 року за 550 тисяч гривень. Як зазначено в декларації, частину коштів на придбання було оформлено, як договір лізингу на 220 тисяч гривень в Приватбанку.

Також в жовтні 2019 року, дружина Андрія Свищо набула право власності на житловий будинок площею 232 м.кв. та на земельну ділянку площею 227 м.кв.

Варто зазначити, що в декларації поданій Андрієм Свищо в 2017 році, як кандидата на посаду директора департаменту в Львівську обласну державну адміністрацію, в нього не було жодних доходів, грошових активів, чи корпоративних прав.

Нагадаємо, ЛКП «Львівелектротранс» пропонує своїм пасажирам активно користуватися електронними способами оплати за проїзд. На сьогодні їх є 5. Як переконані на підприємстві — це зручні і легкі в користуванні сучасні сервіси, вартість квитка в яких становить 6 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ