Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Стало відомо коли оголосять конкурс на посаду директора музею "Шевченківський гай"

Директор департаменту розвитку Львівської міської ради, в.о. начальника управління культури Львівської міської ради Наталія Бунда розповіла Гал-інфо коли оголосять конкурс на посаду директора музею народної архітектури i побуту у Львові імені Климентія Шептицького.
Наталія Бунда

"Ми однозначно будемо проводити конкурс, тому що маємо виконати Закон України "Про культуру". Проте зараз ми готувалися до ювілею, тому було не до конкурсу. Зрештою наразі ми провели лише один захід в рамках ювілею (з нагоди 50-річчя Музею, - ред), потім буде виставка в "Пороховій вежі", потім будуть ще івенти. Тому думаю, що ми трохи пізніше будемо оголошувати конкурс, коли вже з цією командою зробимо ряд заходів та змін.

Знову ж таки, я дивлюсь як розвивається колектив та що відбувається. Зі своєї сторони з позиції керівника роблю собі якісь висновки й далі конкур однозначно буде", - зокрема повідомила Наталія Бунда. 

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо раніше, попередній керівник Музею народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького Роман Назаровець прийняв рішення перейти на інше місце праці. Зараз виконувачем обов'язки керівника є заступник директора Сергій Ципишев.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ