Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стали відомі результати ЗНО-2021 з деяких предметів

Сьогодні, 25 червня, отримали результати учасники зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації з української мови, української мови і літератури, історії України та біології.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти. 

Переглянути результати можна на інформаційних сторінках учасників ЗНО. Учасники можуть також завантажити картки результатів і сканкопії бланків відповідей із цих предметів. 

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які цього року складали тест з української мови і літератури, отримали два результати ЗНО за шкалою 100-200 балів: з української мови і з української мови та літератури. Кожен із цих результатів учасник тестування зможе використовувати під час вступної кампанії залежно від умов прийому до закладу вищої освіти.

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник/учасниця ЗНО може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти протягом 5 календарних днів від дня офіційного оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з цих предметів, ураховуючи день оголошення. Останній день подання таких заяв щодо результатів ЗНО з української мови, української мови і літератури, історії України та біології – 29 червня. У результаті розгляду апеляційної заяви визначений раніше результат може бути залишений без змін, змінений у бік як збільшення, так і зменшення кількості балів.

Нагадаємо, що 24 червня стали відомі порогові бали ЗНО з української мови, української мови і літератури, історії України, біології та географії.

Поріг "склав/не склав" не подолали:

з української мови – 7,45% учасників,
з української мови і літератури – 7,96%,
з історії України – 18%,
з біології – 2,34%,
з географії – 5,38%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ