Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Студентське братство Львівщини вимагатиме офіційного вибачення від Василя Куйбіди та Івана Рудницького в разі, якщо факти винесення агіток з офісу Братства не підтвердяться на плівках

Учора, 27 лютого, після офіційного звернення в обласне Управління МВС Студентське братство Львівщини домоглося того, що приміщення, яке було опечатане з 24 лютого, все-таки розблокували. Про це повідомила прес-служба Студентського братства Львівщини.
Під час зняття пломб та перевірки приміщення були присутні члени Студентського братства, працівники штабу Василя Куйбіди, працівники міліції та представники ЗМІ. Правоохоронці, як зазначила прес-служба Студентського братства, засвідчили, що ні агітаційної продукції, ні поліграфічний машин в приміщенні не виявлено.
У зв’язку з тим Студентське Братство Львівщини заявило, що 23 лютого під будинком, де знаходиться Студентське Братство Львівщини, на вул. Римлянина, була проведена провокація. Прес-служба Братства зазначила, що керівник штабу Василя Куйбіди неодноразово заявляв, що вилучені листівки винесли із офісу Студентського братства Львівщини і що усі ці події зняті на відеокамери. Студентське братство Львівщини вимагає привселюдного оприлюднення плівок, і якщо факти винесення поліграфії з офісу Студентського братства Львівщини не підтвердяться на плівках, то Братство вимагатиме офіційного вибачення від Василя Куйбіди та керівника його виборчого штабу Івана Рудницького перед Студентським Братством, а також офіційного спростуванняцієї інформації в ЗМІ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ