Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студенти ветеринарного університету передали військовим маскувальну сітку для танка

Чергова маскувальна сітка для танка, яку протягом останніх місяців в’язали студенти й викладачі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького, поїхала у зону АТО, повідомила прес-служба ЛНУВМ та БТ імені С.З.Ґжицького.

Її в зону бойових дій передали за посередництвом керівника ГО «Правда-сила» Ярослава  Полінса, колишнього бійця 80-ї Львівської аеромобільної бригади, який сьогодні є волонтером.

«Атошники» колишніми не бувають. Багато моїх друзів-бійців залишились там, на передовій, і тепер вони воюють за контрактом. Чимало з них сьогодні знаходяться на передовій, поблизу Маріуполя і Авдіївки. Маскувальні сітки  їм дуже потрібні. Я щиро вдячний викладачам і студентам Львівського національного університету ветеринарної медицини  та біотехнологій. Сьогодні, на жаль, в тилу забувають що йде реальна війна. Але я переконався, ті люди, які й раніше щиро допомагали нашим військовим і тепер допомагають армії», – сказав Ярослав Полінс.

Як розповів проректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького Роман Минів, щойно передана в зону АТО маскувальна сітка для танка є вже 11 за рахунком. Робота над однією займає кілька місяців, бо її розміри є досить великими і студенти плетуть масксітку у вільний від занять час. І таку роботу вони будуть продовжувати й надалі. До повної перемоги українського війська над загарбниками нашої території на сході країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ