Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Заступник керівника МОН відвідав Львівський ветеринарний університет

Відбувся робочий візит заступника міністра освіти і науки України Михайла Винницького до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Вчора, 2 січня 2024 року з робочим візитом Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відвідав заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький.

У зустрічі зі заступником міністра взяли участь в. о. ректора Іван Парубчак, перший проректор Ігор Турко, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, проректор з наукової роботи Олег Федець, декани факультетів та представники інших керівних органів Університету.

Учасники зустрічі обговорили актуальні питання організації наукової роботи та освітнього процесу в Університеті, створення наукових лабораторій, питання акредитації освітніх програм, дуальної освіти.

Михайло Винницький анонсував затвердження проєкту закону “Про зміну бюджетного фінансування вищої освіти”, який змінюватиме принципи фінансування системи освіти, зокрема систему грантів для співфінансування навчання, що у перспективі має позитивно вплинути на забезпечення освітнього процесу.

Заступник міністра освіти і науки України висловив побажання до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького утвердитися на своїх позиціях провідного закладу вищої освіти у галузі ветеринарної медицини та суміжних спеціальностей в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ